roterende banner

donderdag 10 augustus 2017

SGA-Cup terecht

De veronderstelling dat we afgelopen seizoen de SGA-Cup niet alleen hebben gewonnen, maar ook verloren, vervult sommigen onder ons al enige tijd met gene.

Maar de waarheid blijkt iets anders te liggen: Bij het ophalen van de ENPS-wisselbeker bij het graveerbedrijf keek ik om mij heen en zag hem staan. He, SGA!
“Die staat er zeker al een hele tijd he?” Ja, alle bekers op die plank stonden daar al heel lang te wachten tot ze zouden worden opgehaald.

Ik ben natuurlijk geen Sherlock Holmes, maar ik vermoed nu dat wij het afgelopen seizoen de SGA-Cup helemaal niet in bezit hebben gehad. Niemand heeft hem stiekem uit onze kast ontvreemd.
Ik heb de SGA geïnformeerd en hoop dat we de beker binnenkort terugzien, met ook de winst van 2017 erin vereeuwigd!

Bas

2 opmerkingen:

  1. Tijdens de finale vorig jaar tegen Oosten/Toren,stond die beker op tafel gevuld met champagne en druiven (zie de vele foto,s).De scheidsrechter was Jasper Boonstra,die zal de beker ook wel meegenomen hebben na afloop,om hem te laten graveren.En toen ? Beker vergeten op te halen ? Waarom belde de graveerinrichting niet even op ? Tijdens de finale dit jaar tegen A,Veen stond de beker dus niet op tafel (kan niet want hij stond bij de graveerder)Is niemand opgevallen,de druiven en champagne leverancier was er ook niet,want die speelde in Diemen.Tja tja alles opgelost door een attente Bas Jonkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig dat ie terecht is, hoera voor Bas!

    BeantwoordenVerwijderen