roterende banner

maandag 17 juli 2017

Science Park-partij van Steve

Het Science Park toernooi is net voorbij. Geen succes voor ENPS'ers dit jaar. Alleen Aran in Groep A en Jeannot in de weekendvierkamp hebben goed gepresteerd.
Ik heb twee nederlagen moeten incasseren en moest een ronde missen maar door de laatste 3 ronden te winnen heb ik mijn toernooi gered. Hier is mijn partij uit ronde 2 tegen een jong talent.
Steve

10 opmerkingen:

 1. lekkere aanvalspartij, geen hele slechte zetten, maar dan toch rap ten onder...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie resultaten van Aran en Steve en Jeannot zelfs 100% zag ik. Gefeliciteerd, mannen! Het was in ieder geval niet mijn toernooi qua resultaten...Ik ben weer geconfronteerd met mijn 'verbeterpunten'. Hoop voldoende lering te hebben getrokken voor het volgende optreden, Open NK in Dieren. Wel erg leuk toernooi, dit was de eerste keer, normaal gesproken ben ik in augustus 4 weken met vakantie en heb ik geen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn Jord vergeten! Hij won zijn groep met 2,5 uit 3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik de enige die een partij heb gestuurd? 17 ENPS'ers hebben meegedaan, dat zijn ruim meer dan 100 partijen bij elkaar! Is geen enkele het publiceren waard?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ok, er komen geen partijen meer, dit is teleurstellend.
  Ik heb een voorstel voor de volgende ALV: 5 € korting op het lidmaatschap voor alle leden die minimaal 10 partijen met commentaren op de blog posten.
  5 keiharde euri mensen! Ik zie al Niek's mailbox ontploffen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mon ami Steve,dit doe je helemaal fout!Ik stel voor 50 euro boete als je niet 1x een partij hebt ingezonden in een jaar met jouw voorstel is de penningmeester niet zo blij en de webmaster ook niet zo.dan krijg ie 50 leden is 50x 10=500 partijen opgestuurd.

   Verwijderen
  2. Als mijn voorstel geldig was geweest vanaf 2002 ,had ik 15x50 euro moeten betalen =750 euri,tel uit je winst vraagje aan de slimmeriken onder ons ,hoe vaak heb ik een partij opgestuurd vanaf 2002?

   Verwijderen
  3. Steve , heb je de resultaten van de ENPS 'ers gezien ? Zo waren ook de partijen.

   Verwijderen
  4. Ah, een reactie van de penningmeester, Bert moet wel gelijk hebben ;)
   Ja ok Johan, maar 17 deelnemers, bijna 150 partijen en alleen maar eentje op de blog voor het belangrijkste open toernooi van het jaar, dat is erg mager. Ik zal mijn ontevredenheid nog uiten bij de ALV.

   Verwijderen