roterende banner

maandag 26 mei 2014

Zomerschaak komende vrijdag

Komende vrijdag zal Kees in het eerste uur over de Scandinavische opening vertellen. Daarna is er de start van de zomercompetitie met 1 uur bedenktijd per persoon. Komt allen!
Pieter

5 opmerkingen:

  1. Voor de duidelijkheid: aanvang is gewoon om 20.00 uur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees op de SGA website dat Raf goede zaken heeft gedaan:

    Frans Schoffelmeer heeft het 2e Best of the West-toernooi van SV Amsterdam West met 6 uit 7 gewonnen en prolongeert daarmee zijn titel 'Best of the West', die hij in de Amsterdamse stadsdelen West en Nieuw-West net als Jan Timman mag voeren. Raf Tjong-Akiet won de ratinggroep 1500-1700, Bert Dreef de ratinggroep tot 1500.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed zaken gedaan inderdaad, we waren met een groepje spelers op 50%, Martin Rekelhof en ik hadden de beste kansen op een prijs, ik kwam in de laatste ronde niet verder dan remise (met enig geluk en door taai verdedigen in een slechtere stand), maar kreeg de 1e prijs op basis van TPR.
    Raf

    BeantwoordenVerwijderen
  4. goedzo Kees! ik ben zéér geinteresseerd in het thema en reserveer hierbij een plaatsje op de voorste rij.
    overigens ook felicitaties aan Raf!
    rr

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig nieuws: Ruud neemt flessen wijn mee voor tijdens het pizza eten volgende week! Alvast super bedankt. Ik heb 9 officiele aanmeldingen (Jan, Har, Ruud, Bas, Johan, Raf, Ronald, Niek en mijzelf). Vanavond is er ook de mogelijkheid je aan te melden bij mij persoonlijk. Anders stuur je een mailtje naar ENPS36@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen