roterende banner

zaterdag 5 januari 2013

Interne ronde 1

24 man waren er gisteravond. Kandidaat-kampioen Peter Hoekstra speelde tegen Victor en won, kandidaten Stefan Lehman en Kees Bakker remiseerden, terwijl kandidaat Mark Hecker verloor van Pieter Oldenhove. Pieter is weer in vorm (vond ie zelf ook :-) wie weet sluit hij zich deze competitiehelft aan bij de kandidaten. Tot slot kandidaat Steve, die was er niet deze ronde.

Naast ons werd de vertrouwde tussenruimte tussen keuken en speelzaal bezet door de kerk. Dat gebeurt nu eenmaal eens in de zoveel tijd, precies volgens afspraak, helemaal niet erg dus. Maar voor degenen die naast het papierdunne wandje hun partij spelen niet altijd even fijn, je moet voortduurend gemurmel over het volgen van de weg van Jezus aanhoren. Sanne en ik waren zo dom om precies het meest ongunstigste tafeltje uit te kiezen. We hadden er beide last van maar wellicht Sanne nog het meest, hij blunderde en verloor. Overige resultaten:


Bijna overbodig om te zeggen, het spreekt eigenlijk inmiddels al vanzelf: het was weer eens topgezellig. De avond begon goed met een nieuwjaarsspeech van de voorzitter Rimme, die tevens grote hoeveelheden hapjes (hartig en zoet) had laten aanrukken. Ook alle drank was voor rekening van de club, het kon niet op. De nazit was daarom misschien wel extra druk en vrolijk.
Verschillende hete hangijzers werden besproken zoals bijvoorbeeld de door Pieter voorgestelde sponsoring door Shell, er bleek felle voor en tegenstand te zijn.
Ook de Elo-weddenschap tussen mij en Kees werd nog weer eens uitgebreid doorgenomen. De vraag was: 2000 Elo halen, hoe moeilijk is dat eigenlijk? Al in de vorige eeuw leek het Kees haalbaar, maar het is hem nog nooit gelukt. Welke ENPS-er gaat de grens binnenkort voor het eerst passeren? Peter, Stefan, Steve en/of toch Kees?
En curieus: Rimme vertelde dat hij vroeger wel eens reacties op de website ondertekende met gr.rr, dat is natuurlijk de grappig bedoelde afkorting van GRoet, Rimme Rypkema. Maar dat gebruikt hij niet meer nadat iemand anders recentelijk een aantal narrige reacties plaatste en ondertekende met 'Gr rr'. Vreemd..
Verschillende leden informeerden naar de bezoekcijfers van de website, ik check dat niet zo vaak en zei dat het zo rond de 30 a 50 bezoekjes per dag waren. Maar ik vergiste me: het zijn er heel veel meer, zie het grafiekje hieronder. De drukst bezochte dag afgelopen maand was 12 dec. met 265 pageviews. Dat zijn dus niet unieke bezoekers, één iemand die bijv. 10 keer per dag de site oproept wordt ook 10 keer geteld ... maar toch fatastisch die goede cijfers!


Niek

2 opmerkingen:

  1. 12 december vertrok Laura weer naar de USA. Verveelde me rot die dag.
    de nazit verplaatste zich trouwens gister nog naar minstens twee cafes. Wat een avond. De kater bijna waard.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. een man die weet pas wat hij mist als het er niet is. ik ga vanmiddag mijn gezinnetje ophalen van schiphol, die heb ik een week moeten/mogen missen...
      grrrrrrrimme :)

      Verwijderen