roterende banner

zaterdag 12 januari 2013

Intern ronde 2 en Tata 4-kampen

Wat is Chiel Remer goed bezig dit seizoen. Mochten er nog mensen zijn die denken dat zijn 3½ uit 4 extern en zijn 6e plaats in de eindstand van de vorige competitiehelft toevalstreffers waren dan heeft Chiel daar gisteravond duidelijk antwoord op gegeven: hij versloeg kampioen Steve Michel! Steve verloor al vroeg een kwaliteit en speelde lang door voor hij zich kon neerleggen bij de nederlaag.



Het was met eenentweintig man nog redelijk druk, in aanmerking genomen dat een groepje ENPSsers in Wijk aan Zee spelen. Onze mannen doen het heel erg goed daar bij Tata, ze scoorden maarliefst 5 uit 7 in de eerste ronde. Ik ga vanmiddag samen met Sanne en Steve supporten!

Clive Wismayer 2H 0
Stefan Lehmann 3N ½
Peter Hoekstra 3L 1
Kees Bakker    3M 1
Pieter Oldenhove 4K 1
Johan van de Maas 6F 1
Marike Dokter 7J ½

Kees mailde mij zijn partij, hij schreef erbij: "Eerste rond tegen niels jensen, uit copenhagen, met baard en scandi trui, een ware culturele uitwisseling. Na zijn incorrecte offer, naar eigen zeggen gedwongen ivm de verliezende damevleugel, gaat het als nog mis bij de dame afruil, ik zie f4 over het hoofd en ik moet nog nauwkeurig spelen om niet te verliezen. Uiteindelijk toch de weg naar winst gevonden."


Play chess online

Geen opmerkingen:

Een reactie posten