roterende banner

zaterdag 1 september 2007

Verhuizen II

Gisteren zijn we verhuist van het Afrika huis naar sporthal de Pijp, Theo, Duck, Bas, Dirk, Sanne en Martin hebben een avond keihard gewerkt om niet alleen alles teverhuizen, maar ook om alle stukken uit te zoeken, troep weg te gooien en alles opgeruimd in 1 kast te krijgen. (De grote witte kast was niet verhuisbaar met een fiets en er was eigenlijk ook geen plek op de nieuwe lokatie.) Top gedaan en beslist een schouderklopje waard.

Ook vroeg de beheerder van het Afrikahuis om de sleutel van de voordeur, waarvan niemand precies weet waar die naar toe zijn gegaan. Weet iemand dat en zo ja zou diegene mij even willen bellen? 06-30323323. Ook zou ik graag willen weten wie er allemaal een sleutel heeft van de ijzere bruine kast, we willen graag dat beide intern wedstrijdleiders er een krijgen plus de materiaal man en een reserve voor Bas en mijzelf. Ook graag voor deze sleutels even bellen svp.

Verder zou het echt fantastisch zijn om een grote interne competitie te hebben dit jaar. De zaal gaat elke week vrijdag open om 19.30 en omdat we precies om acht uur willen beginnen moeten iedereen er dus al om 19.45 zijn en het liefst om 19.30. We beginnen dus echt iets eerder omdat we om 24.00 de zaal opgeruimd verlaten moeten hebben. Om 23.45 zal er begonnen worden met opruimen. Het idee is om in het cafe Dopey's om de hoek twee schaakborden met stukken en klokken neer te zetten zodat we gezellig kunnen na analyseren / vluggeren in het cafe.

Gisterenavond kwamen we ook min of meer tot het besluit dat de club eigenlijk ook nog wel een nieuwe laptop (hoeft niet veel te kunnen) en een printer zouden kunnen gebruiken. Dus als iemand ons daarbij zou kunnen helpen?????

Alvast bedankt voor het bellen van jullie teams en het enthousiast maken van iedereen voor het komende seizoen.

Forza ENPS,
Kees

Geen opmerkingen:

Een reactie posten