roterende banner

zaterdag 18 maart 2023

ENPS 1 wint heel ruim van De Raadsheer

Ronald Post, teamcaptain op afstand, volgde geïnteresseerd de wedstrijd en bekeek de spelerstatistieken:
Daan wint dus van de nationale beroemdheid Manuel Bosboom! Gewoontegetrouw offerde Manuel materiaal (Pxe6) maar het was deze keer niet voldoende. De partij werd vastgelegd op ons livebord

Uit de appgroep van ENPS1: 

Ronald: Ik zat het dan te volgen via de website en chess.com. leuk om te kijken of je de zetten doet van de computer. Bijvoorbeeld het kleine stapje terug met Db8. De enige keer dat het wat teleurstelde was Lc5 ipv Pc5. Plus 2 ipv plus 3.

Daan: Ja loper c5 was de computer het niet mee eens, maar de computer variant na Pc5 is wel lastig te

1 opmerking:

  1. Was weer een top-avond ( Ook voor de baromzet ) Ja wat wil je met grote (Bier Kanonnen ,Manuel ,Peter H en Robin B in de gelederen ) Natuurlijk prachtig dat ENPS1 gewonnen heeft ,alleen erg sneu voor Geri Opgenhaffen ,eigenlijk hoopte ik op een remise .Heeft niet zo mogen zijn .De Raadsheer moet nu alle zeilen bijzetten om niet te degraderen ! Moest wel lachen om die Zwitser Jonas Dorlieben ,stond hij met zijn neus voor die twee grote ENPS borden buiten ,vroeg hij "" Speelt er hier een schaakclub ?"" Deze Jonas heeft trouwens een elo van 2005 .Advies aan Jonas "" Ga effe langs bij Specsavers ! ""

    BeantwoordenVerwijderen