roterende banner

vrijdag 28 januari 2022

Wel schaken, maar nog geen interne

Het was fijn elkaar weer te zien, maar de vrolijkheid werd een beetje gedrukt door weer een nieuwe vervelende verrassing. De katholieke kerkleiders (recent nog in het nieuws) hadden besloten dat als de kroegen om 22 uur dicht moeten, dat dat dan ook geldt voor de pastorie en dus voor de schaakclub. Het bestuur heeft hoog en laag gesprongen, maar de kerkleiders hielden hun poot stijf. Kunnen we dus alwéér niet echt starten met de interne.

Internwedstrijdleider Bas besloot snel een rapidcompetitie op te zetten. We konden drie ronden spelen voor de klok 10 sloeg.

Onder voorbehoud: volgende week starten we om 19:00 uur ipv 20:00 uur, waardoor we een ronde extra spelen kunnen. De aanvangstijd is niet verplicht, want als je om 20:00 uur komt kun je ook nog gewoon meedoen. Net als na 20 uur, je krijgt een bye (ofzo) voor de gemiste rondes.

Kees voert voorlopig de ranglijst aan met 3 uit 3:
   Kruistabel    /     Stand
Niek

11 opmerkingen:

  1. Hoi Bas, uitslag klopt niet. Ik had van Victor gewonnen.
    Groet Martin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Intern wedstrijdleider Michiel zal de fout corrigeren. Misschien vrijdag nog even checken?

      Verwijderen
    2. dat klopt, ik heb van Martin Rekelhof verloren. (Natuurlijk stond ik eerst beter, maar ja...)

      Verwijderen
  2. Hoe zit het met de externe wedstrijd van ENPS 3 aanstaande vrijdag? Het lijkt mij sterk dat we om 10 uur klaar moeten zijn. Sporten na 10 uur mag gewoon alleen de horeca en cultuur moeten om 10 uur dicht.
    ml

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Nederlandse regering heeft verleden jaar loyaliteit gevraagd van de Kerken in Nederland ( Die van oudsher een uitzonderings positie bekleden ) en die loyaliteit ook verkregen .Nou is het zo dat veel schaakclubs in Overheids gebouwen ( Gemeente ) spelen ,waar een drankvergunning gevestigd is ,dus om 22:00 uur Bar dicht en mogen die clubs verder spelen .Ja wat die R.K kerk betreft ,daar worden die beslissingen omtrent Corona genomen door 7 stokoude mannetjes ,Bisschoppen geheten en die kunnen het ene niet van het andere onderscheiden .Nu is er helemaal geen drank-vergunning gevestigd op die Parochie maar ja denken die 7 stokoude mannetjes ,laten wij maar loyaal wezen en om 22:00 uur alles dichtgooien ! 😁😁🤣

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou toch zweren dat jij een drankvergunning had Bert...

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Ja precies! Wie wil komt om 1900 uur. Anders is 20:00 uur ook goed

      Verwijderen
    2. Alleen niet extern. Maar rapid!!

      Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen