roterende banner

vrijdag 22 oktober 2021

Ronde acht interne



Er waren twee vooruitgespeelde partijen voor de externe wedstrijd van volgende week, vrijdag 29 oktober: bord 2 en 5, Kees en Bas van ENPS 2 - Caissa 4. Kees speelde remise, Bas won. Kees speelde op het live bord, Bas werd door Steve gefotografeerd.

J.Timmerman-Bas Jonkers 0-1
(ps voor Bert: het resultaat van het eerste http://www.sgaschaken.nl/competitie/standen-en-uitslagen/promotieklasse/ )

6 opmerkingen:

  1. Mooi verslag over die wedstrijd Nieuw-West 1- ENPS 1 Ik vermoed dat we niet met 8-0 hebben gewonnen ! Anders zou het al met grote koppen op de site hebben gestaan .😁😜😂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij van ENPS doen alleen aan mooi-weer
      -journalistiek. En daar zijn we trots op!!

      Verwijderen
    2. Ja ach Niek ,dat kleine clubjes aan mooi weer journalistiek doen ,dat zij ze vergeven ! Erger wordt het als de Staat daaraan meedoet ! Zie die reactie van RVIM directeur medio februari 2020 ""Corona ? geen probleem ! nee ik zie niet dat dat virus hier voor enige problemen gaat zorgen !"" Nou de rest is geschiedenis ,de Overheid stelde de zaken veel te mooi voor .

      Verwijderen
    3. Wat die uitslag betreft dat wist ik al om OO:30 uur via de site van A,Dam West .Paul Scheermeijer is een snelle jongen !

      Verwijderen
    4. Zo is dat Bert. Er is zoooveel slecht nieuws dag in dag uit, je zou bijna vergeten hoe goed we het hebben (Lees Hans Rosling er maar op na. Feitenkennis heet dat. Tip voor dat boek kreeg ik van Bas, een enorm goede aanrader) en ik draag mijn steentje bij: journalistiek op het ENPS BLOG IS ALLEEN MAAR POSITIEF !!! :-))

      Verwijderen
    5. ENPS 2 staat dankzij Kees en Bas voor tegen het altijd moeilijke Caissa 1,5-0,5 .Volgende week spelen de overige 6 positieve ENPS-ers tegen Caissa 4 thuis .Wij zijn positief getest sorry gestemd ! 👍🎶😎

      Verwijderen