roterende banner

maandag 26 augustus 2019

Start nieuw seizoen

De Algemene Ledenvergadering is aanstaande vrijdag 30 augustus, om 8 uur. De eerste ronde van de interne competitie is de week daarna, op vrijdagavond 6 september.

7 opmerkingen:

  1. De 6e kom ik even langs, heb er zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gezellig! en heb je nog interesse in het zesde team!!?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga toch zelf in dat zesde team spelen Verweij samen met Bottema eh wacht effe deel mij ook maar in voor dat 6 e ,denk niet dat het niveau aan kan maar ja proberen mag wel toch .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er was gisteren veel verwarring over die nieuwe opzet van de bar/keuken ,sommigen deden het voorkomen of er straks een Indische politie agent in de keuken staat met een grote klewang en een valse herdershond ,voor de leden verandert er niet veel ,je kunt gewoon je drankje zelf pakken en opschrijven ,alleen na afloop laat je Bas,Johan ,Boudewijn of Bert even je rekening opmaken en als je even niet kunt betalen zeg je het gewoon ,moet geen probleem zijn .Voor de Bezoekers gelden andere regels ,kijk vorig seizoen was het zo dat als Jantje P uit Almere lekker 10 bier op had en vergat te betalen ,de club is dan de dupe ,want Bert en Johan zijn niet zo gek om achter Jantje P uit Almere aan te gaan .Dus Jantje meteen betalen ,boter bij de vis !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En als die klote jantje toevallig 10 tripeltjes ( Chimay) op had gedronken en niet afrekent is dat 10 x 1,70 pure inkoop verlies ,lekker dan 17 euro verlies voor de club ,eigenlijk had Jantje 25 euro moeten betalen maar ik tel nu alleen even de inkoop .

    BeantwoordenVerwijderen