roterende banner

maandag 19 augustus 2019

OPROEP!!

Beste Leden,

Wij, captains van ENPS (Mischa, Arjen, Victor, Adrienne, Ronald, Bas, Kees en Niek) hebben vanavond vergaderd en de teams voor komend seizoen samengesteld. Dat is altijd een leuke klus. Alleen, deze keer hebben we voor het zesde achttal net te weinig leden. Wat zou het jammer zijn als er komend seizoen geen zesde meer is ... Vandaar een oproep aan alle leden: werf nieuwe mankrachten!!

Heb je nog een neef, buurman, vage kennis, broer (m/v) die de spelregels kent en op een blauwe maadag interesse heeft getoond in het spel... maak hem/haar dan direct lid!!!
(Bloedfanatieke beginners of ervaren liefhebbers zijn natuurlijk óók welkom)

met vriendelijke groet,
De Captains

13 opmerkingen:

  1. Ja op vrijdag 6 september ( 1e competitiedag) komt een Turks/Koerdische jongeman zijn debuut maken bij een schaakclub ,wij zijn hem druk aan het onderrichten in het mooie schaakspel ,dankzij het boekje ""Oom Jan leert zijn neefje schaken "" lukt dat wonderwel ,trouwens Bert Schaeffers had ook veel schaakboeken voor beginners .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, wat een goed idee Bert, bij een goede wervingsactie hoort natuurlijk een kado!!! dus we kunnen zeggen: "Voor elk nieuw lid twee (of drie) schaakboeken naar keuze kado"
    Laat ze maar komen, die nieuwe aanwinsten! (Ik hoorde dat Kasper Dolberg op zoek is naar een nieuwe club)
    Niek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thank you ,ik denk dat ik alle schaakboeken voor beginners van Bert Schaeffers ga bundelen en dan jouw idee uitvoeren ,ze aanbieden aan beginners/nieuwe leden etc ,er zijn ook heel dure boeken erbij voor gevorderden vind wel dat daarvoor een kleine vergoeding betaald wordt ,opbrengst voor de club uiteraard ,dit om te voorkomen ,dat iemand ze alleen voor de ""HEB"" meenemt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er komen via mij twee nieuwe leden ( zoals zoveel inmiddels) Roger Mehra rating rond 1950 en Aeron 1500 Jeannot

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze komen op eerste speeldag gelieve dat men zich even gedraagt !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed zo Jeannot ! Nieuwe leden mogen op vrijdag 6 september het eerste kiezen uit de boeken .( Ik moet 500 boeken naar de club zeulen en het kan niet ineens want anders wordt het een bende in die kelder )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoe kan het dat we met twee nieuwe externe kanjers (Daan Zult en Dirk van der Meiden) mensen tekort komen? Hebben er mensen opgezegt?
    Theo Bakker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas wel Theo.
      maar er komen er gelukkig ook weer bij!

      Verwijderen
  8. Even vanuit het perspectief van onze inkoper: zijn het theedrinkers of alcoholisten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Theedrinkers? Dacht dat ik die allang weggepest heb ,alcoholisten mogen de club natuurlijk nooit verlaten ,we benoemen ze gewoon tot lid van verdienste zijn ze bijna verplicht te blijven .

      Verwijderen
  9. Is natuurlijk ook eigen belang. Zoals gebruikelijk heb ik weer het goede voornemen om elke vrijdag te komen en tijdens de partij niet te zuipen, maar als het klaar is wil ik wel ALCOHOL!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Even nog over die schaakboeken van Bert Schaeffers ,het zijn er zoveel met een tempo van 20 boeken per week ,zijn we over 6 maanden pas los ,dus bij deze als je een voorkeur heb voor een bepaalde opening of auteur ,geef je dit door aan mij en ik kijk of ik aan je wens tegemoet kan komen .

    BeantwoordenVerwijderen