roterende banner

zaterdag 2 februari 2019

Interne ronde 4 en 3x(!) extern

hierbij de uitslagen van Ronde 4.
Uitslagen ronde 4   -   Stand

Maar belangrijker:

ENPS bekert door! Verslaat Chaturanga met 3½-½
Steve remise, Francisco (na een jojo-partij, ben benieuwd of hij deze durft te publiceren...straal gewonnen gestaan, daarna combinatie gemist zodat hij materiaal terug moest geven en verloren stond, of toch remise?maar uiteindelijk de beslissende truc in huis had om alsnog te winnen - gelukkig zagen Ardin en Steve het drama naast zich gebeuren zodat ze wisten wat hen te doen stond), Ardin en Peter N winnen.

ENPS 2 zinkt onverdroten voort.
De wedstrijd in ronde 7 tegen De Amstel staat inmiddels 0-2.
Bas en Boudewijn dolven het onderspit in vooruitgespeelde wedstrijden tegen Theo Hendriks en Patrick van Lommel. De eerste klasse is in zicht!

Groet,
Bas


(redactionele aanvulling:) ENPS6 speelde uit tegen Chaturanga (ja dezelfde club die een cupteam naar de vredeskerk zond) en het werd 4-4. Captain Kees heeft zijn vingers stuk getwitterd gisteravond, dus de uitgebreide details lees je in de rechterkolom.

4 opmerkingen:

  1. Moet wel effe lachen om die droge opmerking van Bas "" Enps 2 zinkt onverdroten voort ""

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijkende naar de twitterfoto's , misschien moeten we een collecte houden voor nieuwe borden voor chaturanga.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zitten natuurlijk allemaal te wachten op de uitslag Caissa 6 -ENPS 2 .Nou die uitslag ga ik jullie niet geven ,moet Ronald Post doen .Maar ik kan wel verklappen dat ik zeer en zeer trots ben op de spelers van E 2 ,in het begin was de stemming in het mineur ,ja we verliezen met 7,5 tegen 0,5 van Nieuw West 4 de andere lantaarndrager en dan moeten we tegen de koploper ! Als het maar geen 8 nul wordt ,nou daar was ik ook bang voor maar wat een vechters zijn die spelers van E 2 !! petje af voor hun ,ja voor het verdere verslag moeten jullie maar op Ronald wachten

    BeantwoordenVerwijderen