roterende banner

zondag 21 augustus 2016

NK en ALV

Nog even over het Nederlands Kampioenschap en de Algemene Leden Vergadering.

Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe locatie van het NK, want het tropenmuseum-gebouwencomplex is een van de mooiste plekken in ons toch al zo mooie Amsterdam. Ik ken het museum zelf natuurlijk goed, wie niet, maar ik was er ook toen voorzitter Kees daar trouwde. Dat werd daar heel luxe gevierd. En het is een van de mooie decors van de briljante schaakfilm "lang leve de koningin".


Tom en Arnth zitten in de persdienst en we kunnen weer menig literair meesterwerkje van ze verwachten. Hier alvast twee voorproefjes, leuke voorbeelden van hun originele en authentieke aanpak:


En dan is er volgende week weer het begin van het nieuwe ENPS-seizoen met de ALV. Het gaat natuurlijk weer een prachtig nieuw jaar worden, met vele hoogtepunten in het verschiet. Maar eerst de altijd gezellige en belangrijke ledenvergadering. Ter voorbereiding hierop twee links: de Notulen van vorig jaar en een blogje met commentaren op die ALV.

Niek

2 opmerkingen:

  1. het financieel jaarverslag zal op de vergadering worden uitgedeeld.

    met vriendelijke groet.
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat blogje is een meesterwerk van totale onzin (ook ik deed er maar al te graag aan mee !)Neem anderen niet al te serieus en VOORAL je zelf niet maar de aangever met z,n K.T bitterballen was toch wel die Fransoos.Verleden jaar waren die bitterballen niet te vreten ,ja gewoon in een pan met een beetje olie wordt nooit wat !Dit jaar beter ??

    BeantwoordenVerwijderen