roterende banner

zaterdag 27 augustus 2016

Gisteren: ALV en NK

Er waren gisteren in de vredeskerk pastorie 18 leden die met veel plezier het nieuwe seizoen inluidden met de de algemene ledenvergadering van ENPS. De notulen volgen nog, van de hand van Pieter O en/of Boudewijn B - want beide secretarissen, de een oud- en de ander nieuw-, hadden een laptop waarop werd genotuleerd. Zie foto (klik voor groot) met daarop ook nieuw bestuurslid Peter H. (geel shirt)
Aan het eind van de avond droeg (oud) voorzitter Kees de hamer over aan voorzitter Rimme (nieuw)
Ondertussen, op het NK. Hier Arnth even op een relaxed moment tijdens het toernooi. Hij klaagde daarna tegen me dat hij zo hard moest werken. Zijn productie is inderdaad indrukwekkend, hij moet iedere dag over alle partijen een stukje schrijven, iets wat niet te onderschatten is. Het resultaat is  ook nog eens zeer hoogstaand, lees hier bijvoorbeeld het verslag van gisteren - dat was trouwens óók nog een hele belangrijke en spectaculaire ronde. Keep up the good work Arnth!
The Man in Black
Steve en Sanne namen deel aan het NK Hand & Mind. Ze werden derde. Achter Steve zit, op de rug gezien, de grootheid Nick Schilder te vluggeren met meester Ris.
En hier hetzelfde duo, deze keer met een hele mooie motorfiets op de achtergrond. 
Tom geeft commentaar, André van Rijn koopt een drankje.
En tot slot even een momentje voor de dochters van de ENPS-ers: Nick Schilder.

Niek

2 opmerkingen:

  1. Mooi verslag. Het NK is echt heel leuk om te bezoeken, vanmiddag de topper Foreest-van Wely.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Effe kijke of we opletten (die ENPS-ers) bij de partij Haast tegen Paulet speelde wit f5 en toen gaf zwart op! waarom ? De zwarte toren stond op a4.dus kon hij gewoon die witte koning er af rossen,kijk maar naar de computerevaluatie,beide koningen staan gelijk schaak uniek geval mr Zonneberg

    BeantwoordenVerwijderen