roterende banner

donderdag 16 juli 2015

Ook digitale zomerstop

Ik ga met vakantie en het zal derhalve drie weken bladstil zijn op het blog, ondanks alle eventuele kopij die op mijn digitale deurmat valt. Niet getreurd, komende weken kun je je aan geschiedkundig onderzoek wijden, klik en lees ons eigenste roemrijke verleden. Of kijk nog even bij SPA, er zijn weer enkele clubgenoten (o.a. Johan!) goed bezig.
Niek

10 opmerkingen:

  1. Volgens mij is 16 juli + 3 weken -> 6 augustus of zo Niek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ja, ik ben weer terug, wat was het heet daar in Zuid-Europa. Maar de zomerstilte hier houdt aan. Ik had ook geen kopij meer ontvangen - logisch ook, in de komkommertijd van de zomerstop. (Tom, zou jij anders niet een leuk stukje willen schrijven!?) Ik zag trouwens dat SGA-Held Barry Brink bij een van de zomertoernooien boven Loek van Wely was geeindigd! Ondertussen is er trouwens ook een nieuwe ratinglijst verschenen, die kun je zien op http://xaa.dohd.org/rating/clubs.php?club=80014.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel saai inderdaad zonder blog. Nieuw is dat er is ingebroken in de kerk en ook de kast met schaakspullen is opengebroken. De schade lijkt beperkt tot het wisselgeld. Alleen Arjan van Tuijl heeft zijn lidmaatschap opgezegd deze zomer, natuurlijk met pijn in het hart, maar wonen in Zeeland en schaken in Amsterdam is toch te ver uit elkaar. Stefan Lehman komt een aantal maanden bij ons schaken tot hij weer elders naar het buitenland gaat. Er is ook een nieuw lid die komt meespelen, zijn naam is Cornelis van den Berg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als er geen wisselgeld had gelegen was de schade waarschijnlijk stuk hoger geweest ! Dan gaan de dieven uit frustratie spullen (klokken ) kapot maken

      Verwijderen
    2. Het was inderdaad met pijn in het hart dat ik mijn lidmaatschap opzegde. Ik heb altijd met veel plezier bij ENPS gespeeld. Wonen in Middelburg heeft vele voordelen (echt waar) maar een groot nadeel is toch wel dat ENPS ineens zo ver weg is. Wel heb ik dit jaar eindelijk eens meegedaan aan het HZ-toernooi in Vlissingen, waar ik met 2.5 uit 9 zowaar nog ratingpunten heb gewonnen. Een loodzwaar maar erg leuk toernooi, misschien schrijf ik er nog een stukje over. En al ben ik geen lid meer, de verrichtingen van mijn oud-clubgenoten zal ik blijven volgen via dit blog. Groeten uit Middelburg.

      Arjan van Tuijl

      Verwijderen
  4. De inbrekers zullen wellicht gedacht hebben dat het om collectegeld en relikwieën ging, de inhoud van de kast dan.

    Anyway, wellicht kan de kerk als de gebaar een keer voor ENPS een collecte houden

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik verwacht wel dat de boefjes flink gestraft worden door De Heer, het is al vreemd dat ie het toe heeft gestaan in Zijn Huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. In feite hebben ze ons een gunst bewezen, zijn we eindelijk van die verzameling kleine rotmuntjes af.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeg stelletje rotschakers ! We hebben de inhoud van dat vieze gore groene blikje nagekeken,wat zijn jullie eigenlijk voor een club ? Al die muntjes stinken naar bier en koffie ! legen jullie overtollig drank in dat smerige ook nog kapotte blik en de helft van die muntjes zijn zo vals als de nete ! trouwens wat doen die 20 knopen erin ? Jullie moeten je dood schamen ! gr de dief

      Verwijderen
  7. hoezee arjan!! en de groeten aan de kleine arend, en aan die guitige coby natuurlijk.
    hoop wel dat jullie daar droge voeten houden!

    BeantwoordenVerwijderen