roterende banner

zaterdag 12 juni 2010

Mark Hecker voor de tweede keer kampioen


Mark heeft het ENPS-kampioenschap in een direct duel van Roel Dormits overgenomen. Gisteren werd het remise en daarmee won Mark de minimatch met 1½-½. Mark, gefeliciteerd!


Commentaar van de kampioen zelf bij de tweede partij: Mark komt zeer goed weg met eeuwig schaak, (nadat Mark op de 19e zet Lg4 mist, komt Roel gewonnen te staan) Op zet 32 weet Roel zelfs een stelling te bereiken met al Mark's zijn stukken op de laatste rij ;-)

Niek

5 opmerkingen:

  1. Als eerste zeg ik hier: Gefeliciteerd !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan en gefeliciteerd, maar toch ook wel weer niet te geloooovvvvvveeeeeennnnnnn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Mark!

    Bas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beide kampioenen maakten er een boeiend duel van, met uiteindelijk een prima winst op karakter in deze mini-match. Gefeliciteerd, Mark! Clemens kan trots op je zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou die eerst partij, zonder wat aan Mark zijn prestatie af te doen trouwens, want hij speelde die partij erg sterk vond ik, speelde ik knap waardeloos.

    De tweede partij was eigenlijk een spannend foutenfestival. In sommige fases werd er best goed gespeeld, maar daar stonden echt afgrijselijke blunders tegenover.

    Al met al heeft de sterkste terecht gewonnen, ik speelde onder mijn niveau en Mark, zeker in de eerste, ver daarboven. (mijn niveau haha)

    Mark gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen