roterende banner

donderdag 12 november 2020

Digitaal vermaak

Beste allemaal,

Het is wat, onze club beschikt over een overvloed aan ruimte, kerkzalen vol aan leegte hebben we voor ons alleen. De koster is ons ook welgezind en vind het prima, ze was blij dat ze ons kon helpen. Maar dan komt nota bene Het Bisdom ons geluk verstoren. Komende weken zitten dus alle ENPS-ers thuis.

Bas wilde vrijdagavond een online toernooitje organiseren op LiChess, een heel goed idee! Maar ik heb óók nog wel een goed idee: we zijn namelijk al een week op weg met het bètatesten van onze app ChessFellow, het social media platform voor schakers. Het gaat tot nu toe erg goed. Op wat kleine dingen na loopt het technisch soepel, en de reacties zijn overwegend positief. Er zijn alleen nog niet heel veel ENPS-ers aangemeld, en dat is jammer. Als we nu allemaal ons aanmelden kunnen we er een gezellige boel van maken deze vrijdag ... berichtjes posten en bekijken, partijen naspelen en bespreken. En eens zien wat Jeannot en ik het afgelopen jaar hebben uitgespookt!

Hopelijk doen jullie mee en 'zien' we elkaar op de virtuele clubavond. Of je nou op LiChess speelt of niet, kom ook even bij ChessFellow buurten!

Meld je hier aan en ik zorg dat je een preview van onze app krijgt
https://forms.gle/p3VyjmWCMhDSizj27

Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten