roterende banner

woensdag 16 maart 2016

Bekerwedstrijd in Uithoorn

UPDATE 17/03/2016:  We zijn door. Winst voor Aran & Peter en verlies voor Tom & Bas levert weliswaar een 2-2 gelijkspel op, maar in zo'n geval valt het onderste bord af en scoort ENPS 2-1.

UPDATE 20:30 uur. De opstelling:
 
Hm.. wij besloten ten opzichte van de vorige week de borden 1 en 2 om te wisselen. Amstel had hetzelfde bedacht. Dat betekent dat aan de eerste drie borden dezelfde spelers als vorige week tegenover elkaar zitten!

Vanavond is de derde ronde cq de kwartfinale van de SGA-cup. Er zullen vier ENPSers afreizen naar het zuiden. In Uithoorn wacht De Amstel ons op en die zullen hun best gaan doen ons af te houden van prolongatie van onze bekertitel. Hieronder de laatste acht kanshebbers:
16 maart De Amstel    - ENPS
17 maart Oosten Toren - KLM Pegasus
18 maart Zukertort - Caissa
18 maart Grasmat - Boven IJ
Opmerkelijk toevallig is dat in de promotieklasse zowel de matches De Amstel - ENPS als Zukertort - Caissa uitgerekend precies vorige week ook hebben plaatsgevonden!
ENPS en Zukertort waren de overwinnaars van die wedstrijden.

Vanavond zal het thuisblijvende publiek (Johan:-) op de hoogte gehouden worden via twitter. Maar wel pas vanaf 22:30, omdat ik het begin van de avond er niet bij kan zijn.

dus tot straks! Niek

3 opmerkingen:

  1. Veel succes, ik blijf er ook voor thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry Sander. Ik ben een beetje laat begonnen! Volgende keer zal ik weer wat eerder beginnen. Niek

    BeantwoordenVerwijderen