roterende banner

zondag 16 augustus 2009

Nog maar twee weekjes!

De zomerstop is nog niet voorbij maar het nieuwe seizoen nadert alweer snel. Op onze eerste avond, 28 augustus, is de algemene ledenvergadering.

Er komt ook alweer wat leven in de brouwerij. De captains van de externe teams hebben vergaderd en besloten dat er komend jaar een vijfde team komt. Stel je voor: ENPS 5, wie had dat ooit gedacht. Alleen is er nog geen captain voor dat vijfde, enthousiaste vrijwilligers zijn daarom welkom!

We bespraken nog meer, waarover Bas mailde:
We hebben een nieuwe Externe Kanjer!
Afgelopen seizoen hebben vier spelers een kanjernorm gehaald en werden daarmee Kandidaat-Kanjer:
Ben de Leur (vijf uit zes), Peter Nitschke (viereneenhalf uit zes), Sanne Visser en Theo Hendriks (beiden vier uit vijf).
(Een kanjernorm betekent: meer dan 70% van de wedstrijden van het team meegedaan en meer dan 70% score. Dit mag zowel met als zonder invalbeurten.)

Na enige argumenten uitgewisseld te hebben, kwamen de teamcaptains tot overeenstemming:
Theo Hendriks is Externe Kanjer 2008-2009.

Gefeliciteerd, Theo!
Op de ledenvergadering over enkele weken - Wat willen we graag weer beginnen! - zal het bijbehorende prijsje worden uitgereikt.

Tot zover Bas. Kees stuurde me ook nog een partij voor op de website die ik over een paar dagen zal plaatsen.
Tot snel,
Niek

2 opmerkingen:

  1. Theo gefeliciteerd. De weg terug naar je oude nivo.

    Voor de mensen die alweer verlangen naar het nieuwe seizoen:
    Als voorproefje (eigenlijk als toetje van het vorig seizoen) spelen Chiel en ondergetekende de tweede matchpartij voor de Broadway in cafe De Laurierboom op de Lauriergracht. De eerste partij is in remise geeindigd. Dus er zijn in ieder geval al 2 ENPS leden in de Laurierboom.....

    Groeten Martin

    BeantwoordenVerwijderen