roterende banner

dinsdag 21 oktober 2008

Clublocatie


Sommigen hebben de geruchten al gehoord; we hebben een nieuwe clublocatie op het oog. Dirk heeft bij de stichting van het schoolgaande
kind, beter bekend van de boksschool op de Albert Cuyp een flyer achtergelaten en heeft later ook het eerste kennismakingsgesprek gehad. Inmiddels zijn Bas en ik ook bij het gebouw aan de Albert Cuyp langsgeweest en hebben met de penningmeester gesproken. We hebben gesproken over de mogelijkheid om in de kantine spelen op vrijdag, er is een binnenplaatsje met een rookplek vlak bij de speelzaal, we kunnen zelf de bar in eigen hand nemen, er is ruimte voor onze materiaalkast. En we worden er niet om 11.30 uitgegooid. Het is een prachtlocatie en het lijkt allemaal heel mooi te kloppen. De penningmeester heeft ons gevraagd een voorstel te schrijven over de bijdrage van de schaakclub aan de stichting voor het schoolgaande kind. We zullen de kosten van de stichting moeten dekken en het bestuur zou graag iets voor kinderen terugzien in ons beleid. We denken zelf aan een zaterdagtoernooi voor kinderen uit Oud-Zuid. De kosten voor de zaal zullen waarschijnlijk omhoog gaan ten opzichte van de sporthal, maar daar staan de baropbrengsten wel tegenover.
Al met al lijkt het een droomkans voor de club, wel hoop ik dat iedereen met ons zijn schouders eronder wil zetten om de oude tijden te doen herleven. Te beginnen met een hartelijk applaus voor Dirk.
We houden jullie op de hoogte en jullie reacties op dit bericht zijn van harte welkom. Ook als je wilt meedenken, laat het me weten.

Forza ENPS
Kees

3 opmerkingen:

  1. Heel goed nieuws, inderdaad applaus voor Dirk! Google leert me dat de officiële naam 'Vereniging tot bescherming van het schoolgaande kind' is. Beleid/doelstellingen van de stichting kan ik echter niet vinden. Dat zou enorm helpen om via ons beleid terug te doen. Misschien hebben jullie of de penningmeester hier meer info over? Deze site zou wellicht ook een mooi medium zijn om iets te doen.

    Nogmaals hoera!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben nu inderdaad behoefte aan personeel. Schrijf mij er maar bij

    Ronald

    Ideetjes? Uiteraard!
    Gebruikmaken markt, zaal aanbieden aan de SGA ten behoeve van jeugdschaak, ENPS Jeugdafdeling?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laat ze schaken van 7 tot 8
    voordat de interne begint.
    En geeft evt schaakles in dat uur.

    BeantwoordenVerwijderen